Nagy Dániel, 2024.05.03. | Kézilabda

Nagy lépést tehetünk a bennmaradás felé, ha szombat este hazai pályán legyőzzük a Kozármisleny csapatát.

NB I, 21. forduló

Vasas SC–Kozármisleny KA
május 4., 18:00
Sterbinszky Amália Kézilabdacsarnok

A jegyárakkal kapcsolatban minden információ elérhető EZEN A LINKEN, a kombinált bérletekről pedig ITT LEHET részletesen olvasni.


Rákanyarodtunk a 2023-2024-es évad hajrájára a női kézilabda NB I-ben, ennek megfelelően fokozódnak az izgalmak, hiszen a tabella második fele igen sűrű, minden szerzett pont „aranyat” érhet a végelszámolásnál.

Csapatunk jelenleg a kilencedik helyen áll, szombat este pedig az idény másik újoncát, a tabellán utolsó Kozármislenyt fogadjuk a csarnokunkban. Ellenfelünknek matematikai esélye még van a bennmaradásra, ám nagy valószínűséggel búcsúzik a szezon végén az élvonaltól, ettől függetlenül nem szabad őket lebecsülni, hiszen ahogyan nekünk, úgy nekik is minden forduló kézilabdaünnep, ráadásul a felszabadult játékuknak hála a legutóbbi fordulóban hazai pályán legyőzték a Fehérvár gárdáját.

Más célunk azonban nem lehet, mint a győzelem, amivel nagy lépést tennénk a bennmaradás felé.
 


 

„Várva várt összecsapás következik szombaton. Ellenfelünk egyértelmű szakmai fejlődésen ment át az elmúlt hónapokban, akiket nem szabad lesajnálni. Kulcskérdés lesz, mennyire tudunk magabiztosak lenni; a legutóbbi pár fordulóban sok esélyünk volt magunk felé billenteni a mérleg nyelvét, ami ha sikerült volna, még magabiztosabban futhatnánk neki a hétvégi összecsapásnak, ennek ellenére jó állapotban vannak a lányok. A szurkolóinkra sosem lehet panasz, az MTK ellen és Vácon is félelmetes hangulatot teremtettek; bízom benne, hogy ez szombaton is így lesz, és abban, hogy a játékosok ebből tudnak majd táplálkozni” – mondta a találkozó előtt Konkoly Csaba vezetőedzőnk.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések