Nagy Dániel, 2024.05.10. | Kézilabda

Szombat délután Kisvárdán gyűjthetünk fontos pontokat, a női kézilabda NB I 22. fordulójában.

NB I, 22. forduló

Kisvárda Master Good SE–Vasas SC
május 11., 17:00
Kisvárda, Városi Sportcsarnok

A belépés INGYENES a mérkőzésre, a jegyeket a meccs napján 14 órától osztják ki a kezdésig.

A találkozót élőben közvetíti az MKSZ Youtube-csatornája.


Maradtak izgalmak az évad hajrájára is, a bennmaradást jelentő helyekért ugyanis sokan küzdenek, sűrű a mezőny, a tabella második fele pedig nem dőlhet hátra az utolsó fordulókra. A múlt héten jó pozícióba hozhattuk volna magunkat ebben a versenyfutásban, ám akkor kikaptunk hazai pályán a Kozármislenytől.

Csüggedni nincs idő (és egyébként sem szabad), a következő feladatra kell koncentrálni: szombat délután a Kisvárda otthonában lépünk fel, amely jelenleg a 12., utolsó bennmaradó helyen áll. Mi három ponttal előzzük meg őket, amit ha ötre tudnánk növelni három fordulóval a zárás előtt, óriási lépést tennénk a bennmaradás felé.

„Szerencsére még mindig a saját kezünkben van a sorsunk. Bízom benne, hogy a meccs elejétől a végéig pályára tudjuk vinni a Kozármisleny elleni összecsapás utolsó tíz percének koncentráltságát, küzdeni akarását és hajtását, emellett a ziccereinket is jó arányban kell majd kihasználnunk” – mondta a találkozó előtt Konkoly Csaba vezetőedzőnk.
 


 

„Védekezésben és a helyzetkihasználásunk hatékonyságában mindenképpen előre kell lépnünk a legutóbbi meccsekhez képest. Küzdős, hajtós meccset várok, amire maximálisan fel kell készülnünk, de ezt most is meg fogjuk tenni. A szurkolóink eddigi is nagyon sokat segítettek, remélem, Kisvárdára is minél többen eljönnek majd” – tette hozzá jobbszélsőnk, Domokos Dalma.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések